CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 18 January 2014

ORIENTATION :D

Assalamualaikum w.b.t .

hello guyss ! i'm back :) it's been a long time since my last updated . Quite busy actually ;) (sebenarnye malas) hahaha ,

today nak bercerita pasal my new experience kat semesta . As i am the form 4 prs, (persatuan rakan sebaya) i got a task to do . THE ORIENTATION ! *bigclap* ~~daa~~ .
So , actually orientasi ini telah dipertanggungjawab kepada prs form 4 n form 5 ;) so terpaksa laa hadap form 1 selama seminggu tiga hari ni . Hahah .

Sepanjang saya ber'orientasi' bersama form 1 ni , mcam2 hal berlaku . *bbooooo* . Antaranya ialah ~ *jengjengjeng* 
  • ...
  • ........
  • .................
haha , nak share kat sini nnti lain pulak jadi . so *biarlahrahsia* . hahaha *jangan marah*

tapi semua perkara yg jadi telah mengajar saya menjadi pelajar yang lebih matang dan berfikiran terbuka *cewahhh*

Tapi mengenali form 1 , sngat sangt menyeronokkan laa . Ada group sendiri yg sentiasa berlumba lumba untuk menang . *tapi akhirnya tak menang pun* haha . ape ape pun janji happy . *BIGCLAPAGAIN*
and bnda yg agak best la , budak form 1 pnggil kakak facy diorang ni KAK EMMA . haha . x bole bla an . Da ketua prs suruh tukar nama , so nama tu je terlintas di kotak fikiran wa .

And the best thing is ~~ dpt kenal rpat dngan kak Nabila Diyana . Dia ni best giler ! seres , tak tipu . Nak tngok muka ?? haa ..




haha , *gambarcuri* . sorry kak nad :) . 

Ni chek na habaq mai , kak nad ni la yg selalu bersama spanjng minggu orientasi ni . Thanks a lot ! 
Tapi sedih jugak laa time mlm last tu , when she hug me and said "thanks sebab selalu ada bersama akak" kak nad , saya akan selalu ade ngan akak walaupun kita bukn dlm satu batch (throughthinkandthin)*cewahh* terima kasih jugak selalu teman saya .. jalan ngn saya .. makan ngn saya . Jaga adik saya , *adik ipar tak jadi jugak* haha .

stay cute , pretty .. and always be yourself *because i like it*

fight for your spm *straight A plus*

Sorry jugak klau saya ni selalu senyap je *sayammngtakbanyakcakap* tapi seriously , cerita-cerita akak mewarnai kehidupan saya *jiwangkarat* hahaha .
jaga adik akak ALIAFARZANA tu ,..  hehe . 

hhuuummm . sebenarnye saya mmng nk jiwang lebih lebih lagi ni , tapi xde idea .. hummm , hehe . 
takperlah , thanks a lot again yaa ! believe me , you're not alone . bye ! toodles !
Powered by Blogger.